Verdiepend thuiswerk

Naast de inspirerende lesdagen bij De Kleine Tiki, kun je ook werken aan verdiepend thuiswerk. Zo bieden we je tweewekelijks (kunstzinnig) thuiswerk waarin je het lesmateriaal nog verder uitwerkt voor jezelf. Je schrijft in het begin van het jaar een commitmentbrief, twee keer per jaar een balansverslag en je werkt aan een kunstzinnige basisopdracht. Alles wat je in dit jaar verzameld, dingen die je bezig houden, lesuitwerkingen en dergelijke verwerk je in je portfolio. Tot slot geef je een eindpresentatie. Voor alle verslagen geldt dat we deze vertrouwelijk behandelen want we vinden jouw privacy natuurlijk erg belangrijk. 

Hoeveel tijd stop je in de opleiding?

Dat is natuurlijk heel erg persoonlijk. Naast de lesdagen kun je ongeveer rekenen op een halve dag of één avond per twee weken. Je kunt er natuurlijk ook meer tijd in stoppen, als je heerlijk creatief bezig bent, lijkt de tijd af en toe stil te staan. 

Blijf dicht bij jezelf

Blijf bij het maken van alle opdrachten vooral dicht bij jezelf. Doe wat je van binnenuit wilt doen. Als je niets doet kan dat voor jou ook heel belangrijk zijn! We zijn niet een school waar je gecontroleerd wordt maar eerder een school die jou leert dichtbij en vanuit je wezenlijke zelf keuzes te maken wat jij wel en niet wil doen! Het gaat om jouw tempo! Laat je niet verleiden door het tempo van een ander.

Wat je ook doet, blijf dicht bij jezelf en geniet ervan!