Breda

Geen enkele grote kunstenaar ziet de dingen zoals ze zijn. Deed hij dat wel, dan was hij geen kunstenaar.

(Oscar Wilde)

De Kleine Tiki is onlangs verhuisd binnen Breda!

De Kleine Tiki is onlangs verhuisd binnen Breda naar een locatie in de natuur en toch vlakbij het centrum.
Een grote wens gaat hiermee in vervulling. We vinden het fantastisch dat we in een prachtig natuurlijke omgeving onze opleidingen kunnen gaan verzorgen.

Voor meer informatie over de nieuwe locatie, klik HIER
 

Bereikbaarheid nieuwe locatie

Adres
Je bent van harte welkom op het adres: Langendijk 87, 4819 EV Breda
De nieuwe locatie bevind zich in het Zaartpark. Dit park is enkel toegankelijk voor voetgangers en is te bereiken via het voetgangerspad bij de brug aan de Langendijk.

Indien je met de auto komt, dan kun je gratis parkeren in de directie omgeving van het Zaartpark, zoals aan de Langendijk, op de hoek Langendijk / Oranjeboomstraat of op het Doctor Struyckenplein. We verzoeken je niet te parkeren in de Oranjeboomstraat ivm parkeeroverlast voor de bewoners. 


Openbaar vervoer
De locatie aan de Langendijk is goed te bereiken met de bus. Onder andere lijn 4 en 5 komen langs de halte op de Langendijk die te vinden is ter hoogte van het Amphia Ziekenhuis. Voor exacte reistijden kun je de website 9292.nl raadplegen. 

Met de trein reis je naar Breda Centraal (reisinformatie via ns.nl) en vanaf het geheel vernieuwde station neem je de bus of maak je gebruik van een OV-fiets. 

Correspondentie adres
Postbus 1825 
4801 BV Breda


Bezoekadres nieuwe locatie:
Langendijk 87
4819 EV Breda
(in het Zaartpark)