Assen

Fantasie is de vogels in je hoofd uit hun kooien laten en kijken hoe ze door het luchtruim vliegen

(Gerald Brenan)

De Kleine Tiki in Assen is gevestigd in het pand van Podium Zuidhaege, centrum voor kunst en cultuur. Assen is een mooie stad met een gezellig stadshart. Op loopafstand zijn diverse eetgelegenheden te vinden. Vlakbij De Kleine Tiki ligt een park  waar je rustig kunt  wandelen.


Bereikbaarheid

Auto 

De Kleine Tiki in Assen is goed te bereiken met de auto. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk.
Achter Podium Zuidhaege is een parkeerterrein waar je betaald kunt parkeren. Als cursist van de Kleine Tiki biedt Podium Zuidhaege je het gebruik van een gratis parkeerkaart aan. De gratis parkeerkaart is bij aankomst in het gebouw te verkrijgen. In de straten rond Podium Zuidhaege is parkeren alleen toegestaan aan vergunninghouders. Gratis parkeren is in het centrum van Assen niet meer mogelijk, je kunt op verschillende plaatsen betaald parkeren in parkeergarages of parkeerterreinen. 

Voor een routebeschrijving ga naar www.anwb.nl. Of klik op onderstaande Google-maps kaart:Trein

De Kleine Tiki ligt op loopafstand van het station van Assen (ongeveer 8 minuten lopen). Als je de hoofduitgang van het station uitloopt, steek dan bij de voetgangerslichten de Overcingellaan over en sla linksaf de Stationsstraat in. Deze loop je uit tot aan de T-splitsing, hier sla je linksaf de Oostersingel op. Na 350 m sla je linksaf de Zuidhaege in . De Kleine Tiki vind je in Podium Zuidhaege aan de rechterkant.

Voor meer informatie over de mogelijkheden met de trein: www.ns.nl.

Correspondentie adres
Postbus 1825 
4801 BV Breda


Bezoekadres
Zuidhaege 2
9400 AG Assen